Til forsiden
 

1.  Ejeroplysninger
2.  Hvad er en cookie?
2.1 Så lang tid opbevares cookies
2.2 Sådan sletter du cookies
2.3 Sådan undgår du cookies
2.4 Formål med cookies på vores website
2.5 Google Analytics (trafikmåling)
2.6 Cookiedeklaration
3.   Brug af personoplysninger
3.1 Kontakt vedr. personoplysninger
3.2 Beskyttelse af personoplysninger 

1. Ejeroplysninger 
Denne hjemmeside er drevet og ejet af: 
Fugleværnsfonden
Vesterbrogade 138
1620 København V
Tlf. 3328 3839
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

2. Hvad er en cookie?
Cookies er små tekstfiler, der lagres på din computer eller tilsvarende mobile device. De kan bruges til at holde styr på hvilke sider, du har besøgt, og for at kunne genkende computeren. Cookies er ensbetydende med, at du mere effektivt og nemmere kan bruge hjemmesiden. De indeholder ikke personoplysninger såsom oplysninger om din e-mailadresse, dit bruger-id eller andre personlige oplysninger, udover hvad der fremgår af nærværende politik vedr. støtteformularen.

Der er altså ikke tale om aktive filer, de kan ikke udvikle virus eller spore indhold på din computer. Det eneste, de gør, er at sende anonyme oplysninger tilbage til os om fx besøgstidspunkt, varighed mm, hvormed vi kan kigge på trafikken til vores hjemmeside. På den måde kan vi optimere vores indhold på baggrund af brugers adfærd, og vi bruger udelukkende cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside og for at optimere de enkelte elementer på siden.

2.1 Så lang tid opbevares cookies
Når du klikker 'OK' til brug af cookies på Fugleværnsfondens website, gælder dit samtykke for følgende domæne: www.fuglevaernsfonden.dk.
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg besøg på sitet.
 
2.2 Sådan sletter du cookies
Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC /computer med en nyere Internet-browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete. Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger. Husk: bruger du flere internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Sådan undgår du cookies
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Du skal være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, som du foretager. 
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.4 Formål med cookies på vores website:
Formålet med at bruge cookies er flere. Først og fremmest bruger vi det til at huske dine indstillinger, og at vise dig forskellige typer af indhold. Vores designprogram Joomla gør fx brug af cookies til at optimere brugerens oplevelse på hjemmesiden og for at fungere optimalt. Dernæst bruger vi cookies for på en nem måde at lade brugeren oversætte siden til engelsk via. Google Translate. Vi indsamler ikke statistik over antallet af brugere eller oplysninger om interesser for vores brugere. 

2.5 Google Translate 
Websitet bruger cookies fra Google Translate for at kunne oversætte siden til engelsk. Dette kan ikke umiddelbart fravælges med mindre man fuldstændoig fravælger cookies fra denne hjemmeside. Se hvordan du blokerer cookies fra denne side under punkt 2.3 "Sådan undgår du cookies".

3. Brug af personoplysninger
Når du giver et bidrag til Fugleværnsfonden via hjemmesiden www.fuglevaernsfonden.dk eller via bankoverførsel, girobetaling, gavebrev eller andet, gemmer vi dine personoplysninger, fx navn, adresse og evt. CPR-nummer. Det gør vi for at kunne kontakte dig, hvis der opstår spørgsmål i forbindelse med din donation og for at give dig information om vores arbejde i form af tilsendelse af vores årsskrift. CPR-nummer bruger vi alene til at indberette dine donationer til SKAT, så du kan opnå skattefradrag. Det kan kun afgives til os med dit udtrykkelige samtykke, og kun telefonisk eller pr. almindelig brev. 

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse ved registrering. Vi videregiver aldrig dine oplysninger til andre end vores leverandører (virksomheder, som hjælper os med at indhente donationer via hjemmesiden, og som kun bruger dem i forbindelse med opgaver udført for os). De oplysninger du afgiver via Fugleværnsfondens donationsside (betaling med betalingskort/kreditkort), sendes via en sikker forbindelse. 

Personoplysninger afgives derfor aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, bidrag eller deltagelse i en konkurrence m.v. Personoplysninger bruges kun til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Fugleværnsfonden, skal du rette henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 3328 3839. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse til samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer, der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Derfor har vi også valgt, at oplysning om cpr.nr til indberetning til SKAT i forbindelse med ønsket skattefradrag, skal foretages telefonisk eller med almindelig postgang. 

Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgelig datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.
Spørgsmål og kommentarer kan sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Denne cookie- og privatlivspolitik er baseret på en skabelon udarbejdet af minecookies.org. 

Fugleværnsfonden, den 17. juli 2018